Diverse - Evenimente

un vapor la trecrea din dunare in marea neagra se mai ridica la suprafatansau se scufunda???

Autor: andra miron Data: Luni, 11 Ianuarie 2016 0 Raspunsuri

 

Masa succesorala

Autor: Stefan Badea Data: Joi, 16 Iulie 2015 0 Raspunsuri
Mama mea a avut 2copii din prima casatorie,iar sotul sau un copil,la data cind s-au casatorit.Mama a murit in anul2003 si nu sa facut succesiunea ,iar tatal meu vitreg a decedat in 2014,acum facem succesiunea si as dori sa stiu cotele care ne revin fiecaruia in parte.Multumesc anticipat pentru raspuns
 

Dati exemple de situatii cotidiene cand este nevoie sa facem portretul unei persoane.

Autor: Anonim Data: Marti, 15 Aprilie 2014 0 Raspunsuri
am cautat pe mai multe site-uri si mi s-a zis O INTALNIRE , O SEDINTA...plss ajuutatii-maa!!
 

Care sunt actele care dovedesc nerespectarea hotararilor judecatoresti respectiv infractiunile privi

Autor: Andreea     Data: Luni, 11 Noiembrie 2013 1 Raspunsuri

 

Cum scap de musafirii nedoriti

Autor: Tabita Data: Joi, 24 Ianuarie 2013 2 Raspunsuri
buna numele meu e tabata am 32 de ani.sunt o persoana normala dar lucrurile care mi se intampla sunt de lumea cealalta.de la varsta de 15 ani am inceput sa visez cu lucruri ciudate dar care dupa scurt timp sau mai lung timp se implinesc,
ceea ce ma interesaza e sa stiu cum pot sa ma eliberez de duhuri si lucruri care mi se intampla in fiecare zi.cind bunica mea a murit o forta din lumea de dincolo sa deslantuit,am multe locuri de munca si in casele unde merg li se intampla sa nu mai mearga masina de spalat, sau se strica fierul de calcat,aud pasi prin casa.de multe ori se cearta ei intre ei,daca vreau sa ma intalnesc cu cineva pe care nu lm vazut niciodata dupa ziua urmatoare se imbolnaveste,sau nu ma mai suna,li se intampla tragedii, familiei sau incluso lui.nu inteleg de ce trebuie sa li se intample lucruri rele persoanelor pe care nu le am vazut niciodata,
visez cu bunicele mele si imi spun ceea ce va urma si se intampla intocmai.
Am avut intalnire cu un baiat si mi-a spus ca in noaptea urmatoare i-a intrat cineva in casa sa fure dar nu i-a luat nimic, apoi a plecat de calatorie si acolo a avut accident. l-am vazut doar cateva ore si apoi i s-au intamplat lucrurile acestea.visele pe care le am sunt ca vad morti si eu vorbesc cu ei in limba care ii acolo in cer. am vazut iadul si raiul,exista cu adevarat, ingerii si demonii vorbesc cu mine dar eu nu mai stiu ce sa fac si cu cine sa vorbesc pentru ca mi se intampla.Daca cineva care citeste ce am scris poate sa ma ajute sa-mi scrie.Multumesc anticipat. 

Nu vreti si voi ce vreau IO ?

Autor: NIHILUS Data: Joi, 13 Decembrie 2012 0 Raspunsuri
VREAU SI IO !

DA BA SI MIE!
 

ce emisiuni amuzante stiti pentru mine?

Autor: paty Data: Vineri, 27 Iulie 2012 2 Raspunsuri
vreu sa gasesc pe YouTube sau pe iGoogle emisiuni amuzante sa rad! cel mai bun raspuns primeste un pup de la mine dulce!
 

in ce an sa nascut selena gomez?

Autor: daria ciocan Data: Miercuri, 25 Iulie 2012 7 Raspunsuri
vreau sa aflu cati ani are selena gomez undeva scrie ca are 18 alt undeva scrie ca are 19 alt undeva scrie ca are 20 si vreau sa stiu adevarul!
 

revelion

Autor: Anonima Data: Miercuri, 30 Noiembrie 2011 2 Raspunsuri
De revelion mi-ar placea sa merg intr-un local unde e distractie(dans,muzica,posibilitatea de a lega noi prietenii).Nu stiti,se organizeaza astfel de evenimente in orasele mari din tara, unde cei mai multi vin singuri(fara parteneri,amici)?
M-a simti cam nasol daca as sta acasa doar cu parintii de revel si sa stiu ca altii se distreaza si eu nu.
 

par ciudata?

Autor: Anonim Data: Miercuri, 23 Noiembrie 2011 1 Raspunsuri
Sunt boboaca anul I de facultate.
Voi parea o ciudata daca merg singura la bal?
 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Sfarsit

Rezultate 1 - 10 din 96Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.