Cum pot scapa de un apdomen proeminent? 


Boli si afectiuni

Diagostic SLA

Autor: Madalin    Data: Marti, 05 Septembrie 2017 0 Raspunsuri
Buna seara!

Doresc sa aflu mai multe detalii despre noul medicament aprobat pentru pacientii cu SLA.(Radicut). Stie cineva daca este disponibil si in Romania sau in alta tara din Europa?
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina. va rog un raspuns!
Multumesc!
 

Am 3 lini pe spate!

Autor: Maria Data: Duminica;, 26 Februarie 2017 1 Raspunsuri
Īmi poate spune cineva ce sunt aceste semne
Am 14 ani și de aproximativ 2 luni (cred) am observat 3 lini (că niște cicatrici, tăieturi)
Și nu știu ce sunt! De lovit sau tăiat,n-am făcut ceva de genul
Īmi poate spune cineva!! Ce sunt aceste semne!!!
Taguri: Ce sunt!

 

care este varsta limita pentu interventie chirurgicala deviatie de sept?

Autor: CRISTEA MARINELA Data: Marti, 13 Septembrie 2016 0 Raspunsuri
Sunt o pers.cu varsta 60 ani,un specialist mi-a precizat ca nu se mai pot face asemenea interventii la aceasta varsta,multumesc
 

cum pot sa salvez viata fiului meu

Autor: elena Data: Marti, 16 August 2016 4 Raspunsuri
are 26 ani de cateva luni consuma alcol si in urma consumului de alcol devine violent
 

pe cati metri lungime, inaltime si latime dintr-o cladire inchisa cu sisteme electrice defecte poate

Autor: Butman Data: Luni, 15 August 2016 0 Raspunsuri
pe cati metri lungime, inaltime si latime dintr-o cladire inchisa cu sisteme electrice defecte poate sa produca victime colaterale o bomba cu gaz stupefiant de tip full hd ?
 

Ce medici chirurgi ortopezi cunoasteti?

Autor: Alexandra Data: Joi, 07 Aprilie 2016 2 Raspunsuri
Am 19 ani si am suferit o entorsa urata la unul din genunchi in urma careia am ramas cu Ligamentele Incrucisate Anterioare rupte definitiv, microfracturi la nivelul femurului, ruptura partiala de Ligament Medial Colatetal si de Ligament Incrucisat Posterior, fisuri in meninsc, fractura capsulara etc. Imi puteti recomanda va rog un doctor bun pentru operatie? Multumesc!
 

cum scap de bubatul mic

Autor: Micliuc Adelina Data: Luni, 21 Martie 2016 1 Raspunsuri
As dori sa aflu pentru copil mic sub 3 ani ce urmari are bubatul mic
 

De unde sami iau shio un cauciucuc sintetic de kalitate superioara ?

Autor: Anonim Data: Joi, 10 Martie 2016 1 RaspunsuriVreau shio un cauciucuc sintetic ca sotzu meu e bosumflat mereu zice kei obosit de la muca shi tresat k aduce bani mutzi an casa sa ma intretzina shi sexu cu elasha bossumflat nu mai e asha placut asha k mam gandit sami cumpar shio un cauciucuc sintetic shi ash vrea unu care sa reziste mult la sex shi sa hie de 20 de centimetri

shi vriau shi pentru sanatate k doctorii zice k nu e sanatos Daca nu faci sex shi nu vreau sa ma imbolnavesc da io ami iubesc sotzu asha boss umflat cum e el shi deaia ash vrea shio un cauciucuc dasta sintextik ka am auzit kas bune
 

Suboxona pentru depresie ?!

Autor: Dan    Data: Duminica;, 29 Noiembrie 2015 4 Raspunsuri
Salut la toti mai intai, eu am o depresie destul de accentuata care nu o pot trata desi eu si medicul meu am incercat orice se putea, deci trist, durere sufleteasca, lipsa chef de una si alta, teama de ce e mai rau, rau general din creier (chimia defecta da o stare urata), problema este ca medicii din SUA unii dau pentru depresie Suboxona sau Subutex in dose f mici deci 0,5-1 mg maxim, pacientii se simt bine cu el chiar si 8 ani la rand pe doza de 1 fara sa urce doza, asa ca n-are nici o treaba cu cei ce iau de la 8 mg in sus/zi ptr sevraj de heroina sau sa se drogheze cu ea.
Eu am luat si 0,25 mg Suboxona si de multe ori a mers, 0,5 deja era cam mult simteam.
O exista vreun medic care sa-mi prescrie si mie Subutex sau Suboxona ? Dupa doza orice prost isi da seama ca nu te droghezi cu el, maxim de 8 pastile de 2 mg am nevoie lunar, cu alea de 8 n-am ce face ca nu le pot imparti in 16 sau chiar 32 bucati, deci nu le-as lua chiar daca mi s-ar da.
Nu-mi ziceti ca nu e bine ca si cum as avea alte solutii si nu le-am incercat, incercat tot, medicatie, psihoterapie, nu merge, probabil ca sistemul endorfinic este damaged din moment ce raspunde la asta.
Cu 0,25 mg nu sunt deloc euforic, am o stare mai aproape de normal sa zic asa, chiar nu luam zilnic ci 3 zile apoi pauza alte 3, cateodata fac pauze si de o saptamana, fac de un an asta si nu am nici o treaba cu dependenta sau toleranta.
A mai luat careva din Romania ? Ca sa facem schimb de experienta.
Nu prea mai am ptr mult timp si as dori sa aflu la ce medic sa ma duc si unde. Daca aia din SUA dau, e clar ca o prostie nu este.
 

Interp.analize

Autor: Ciobanu Aurora    Data: Joi, 12 Noiembrie 2015 1 Raspunsuri
In urma ex.papanicolau a rez.ASCUS.Am facut testul HPV si a esit pozitiv 39.Am continuat cu analiza secretiei constatandu-se-Celule epiteliale poligonale-relativ frecvente,Cel.rotunde-frecvente,Cel.cu aspect de clue-cells-frecvente,Leucocite-rel.frecvente,Flora microbiana-prezenti bacili si cocobacili cu aspect microscopic sugestiv de vaginoza bacteriana,Levuri-rare,Cultura fungi-pe medii de cultura insamantata s-au dezvoltat colonii de candida albicans.Intrebarea mea ar fi daca sa fac si alte investigatii s-au un tratament si repetarea analizelor.Va multumesc anticipat.
Taguri: T a g u r i

 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Sfarsit

Rezultate 1 - 10 din 397Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.