Nu imi gasescc prietena 


Diverse - Mediu

Din ce cauza reproducerea asexuata este mai raspindita la organismele inferioare, comparativ cu cele

Autor: Deleanu Dumitru Data: Miercuri, 27 Ianuarie 2016 0 Raspunsuri

 

este interzis sa pun o programa de urmarire intr-un telefon strain?

Autor: Elena Data: Miercuri, 11 Noiembrie 2015 1 Raspunsuri
Am pus o programa de urmarire in telefonul prietenului meu. Am aflat ca m-a mintit si ne-am despartit. Acum intre noi e razboi. El cam isi da seama de programa si m-a amenintat ca scrie plingere la politie daca nu ii zic..( :D e amuzant, dar el va face tot posibilul sa afle cum am aflat eu unele lucruri).. Eu nu i-am zis. Si as vrea sa stiu daca asta e interzis sau nu?! Daca intr-adevar poate sa-mi faca probleme cu asta.. Help ))
 

cu cine sa vb pe cine sa caut cum sa descopAr

Autor: anisoara Data: Sambata, 26 Septembrie 2015 0 Raspunsuri
deci am citit comentariile si ma abtin, eu nu ma cred nimic decat un om dar totusi se intampla c3va cu mine si azi mam hotarat sa scriu si sa descopar ce persoana sunt sau daca este ceva cu adevarat, am multe presimtiri ,stiu cand si cum se intampla ceva mai ales cu copiiii mei ,familia mea,persoane necunoscute,persoane care le cunosc ,in vise vad ,in vise vorbesc cu morti,prssimnt ori ce mi se intampla ,stiu ce vrea un om ce gandeste si multe altele si ce ma sperie este ca simnt si prezenta cuiva nu stiu a cui si cine este cert este ca 99 la suta ma trezesc noaptea ca simnt sau cand presimnt sau cand visez imi doresc sa vorbesc cu cineva , in ultimul timp mi sa intamplat sa vad persoana care a murit pe strada dar fara sa stiu ca este moarta si dupa sa aflu ca este decedata si multe prea multe,vreau o indrumare corecta cu cine pot sa vorbesc si sa descopar ce este cu mine sau ce am eu ,daca este ceva neobisnuit cu mine nu vreau sa ma cred ca eu sunt nu stiu cine etc. sunt zodia Balanta sunt nascuta pe 12.10.75
Taguri: va rog

 

problema: sa se afle un numar stiind ca diferenta dintre dublul lui si treimea lui este 360. Care es

Autor: Nicoleta Data: Luni, 22 Iunie 2015 0 Raspunsuri

 

Am observat ca in timpul weekend-urilor vremea este frumoasa iar in timpul saptamanii este vreme ura

Autor: edi morariu Data: Luni, 06 Aprilie 2015 1 Raspunsuri
Vreme frumoasa-cer senin,soare,fara nori
Vreme urata-innorat,multa ploaie
 

Care este codul postal al adresei: Str. Ion Cimpineanu, Nr.21, Bloc 21, Sector 1, Bucuresti ?

Autor: Rodrig Andrisan Data: Miercuri, 23 Aprilie 2014 0 Raspunsuri
Care este codul postal al adresei: Str. Ion Cimpineanu, Nr.21, Bloc 21, Sector 1, Bucuresti ?
Taguri: Cod Postal

 

Care sunt cele mai frecvente amenzi aplicate de Comisarii Garzii Nationale de Mediu ?

Autor: Andreea     Data: Luni, 11 Noiembrie 2013 0 Raspunsuri
Cum se pot contesta aceste amenzi ?
 

Cum pot sa scap de stres si emoti?

Autor: Francesca Data: Vineri, 23 August 2013 3 Raspunsuri
In vacānta asta mam inscris la un teatru cu costume.Vom juca o scena din serialul Violetta.Pe scena in teatru vor fi multi oameni peste 1000.Vom juca scena episodului 1.Eu voi fi Francesca iar prietena mea Cami.Din pacate Diana sau cum ii place ei sa i se spuna Miss Didi.Soaca rolul lui vio.E cea mai enervanta din clasa.Va trebui sa isi daie jos aparatul dentar in timpul spectacolului.In film va trebui sa fiu prietena ei.Uuu!!!Deci cum pot scapa de stres si de emotii?Va rog sa nu fie un raspuns agresiv.
 

Imi spuneti si mie niste soluti pt refolosirea deseurilor din hartie ?

Autor: FLORINA Data: Marti, 30 Iulie 2013 0 Raspunsuri
SALUT, VREAU 3, SAU MAI MULTE SOLUTI PENTRU REFOLOSIREA DESEURILOR DIN HARTIE...TOT EU SUNT , FLORINA. VA ROG SA NU IMI TRIMITETI PE MAIL RASPUNSURILE, PT CA AM O PROBLEMA SI NI S-A SUSPENDAT MAIL-UL. NU PREA STIU CUM SA AJUT MEDIUL, SI CHIAR AS DORI ASTA....VA ROG AJUTATI-MA......
 

Imi spuneti si mie cateva solutii pt refolosirea deseurilor din hartie?

Autor: FLORINA Data: Marti, 30 Iulie 2013 0 Raspunsuri
AS DORI SA STIU 3, SAU MAI MULTE SOLUTI PT REFOLOSIREA DESEURILOR DIN HARTIE. NU IMI VINE NIMIC, SI CHIAR VREAU SA REFOLOSESC HARTIA, DAR DIN PACATE NU STIU CUM.
 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Sfarsit

Rezultate 1 - 10 din 108Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.