Cum se instaleaza Windows XP 


Universitate, Facultate

Salut oameni buni! Doresc sa ma inscriu la Facultatea de Stiinte Economice- domeniul administrarea a

Autor: Cristina Data: Joi, 07 Iulie 2016 0 Raspunsuri
Care program de studiu e mai bun? Economia firmei sau economia comertului, turismului si a serviciilor?
 

Problema la fizica.

Autor: Prisecaru    Data: Luni, 04 Ianuarie 2016 0 Raspunsuri
Daca notam cu k versorul axei vertical Oz, atunci vectorul acceleratie gravitationala este: a) g=9, 81k b) g= - g x k c) g= - 9, 81k d) g= 9, 81m/s2 e) g=0 f) raspunsul a e fals. Pe langa raspuns ar fi buna si o mica explicatie.
 

Ce pot face daca nu am suficiente credite/examene luat sa pot trece anul?

Autor: Cristian D    Data: Miercuri, 12 August 2015 0 Raspunsuri
Buna ziua,

Vin cu aceasta intrebare intr-o perioada a vietii in care am o criza de identitate.
Sunt in anul II, Facultatea de Istorie Unibuc la Buget. M-am ocupat foarte mult cu voluntariatul in asociatii studentesti si cu munca dar nu am reusit sa echilibrez situatia la facultate (nu incerc sa gasesc justificare, sper doar sa nu par un fraier care isi ascunde vina).
Am 16 restante (6 din anul trecut si 10 acum, din care voi rezolva sigur 10). Daca nu am suficiente examene/credite, care sunt optiunile mele?
Nu vreau sa repet anul. Se poate face o cerere la decan/prodecan sa pot continua in anul III dar sa merg la cursurile pe care nu le-am promovat? Pot promova in anul III dar sa fiu nevoit (evident) sa dau toate examenele pana la sfarsitul verii?

Ideea este ca o sa scap de multe din ele dar nu cred ca voi putea aduna sufiente credite...nu cred ca pot sa dau suficiente examene in asa fel incat sa trec.


 

Ce materii se studiaza mai exact la administratie publica ?

Autor: Dorin    Data: Luni, 13 Iulie 2015 3 Raspunsuri

 

Ce studii sunt necesare pentru un job in editarea de carti?

Autor: Anastasia Alexandra Data: Luni, 06 Aprilie 2015 0 Raspunsuri
Buna ziua.
Am postat aceasta intrebare pentru ca, in mod logic, am o curiozitate pentru care nu am gasit inca un raspuns. Sunt in clasa a X-a si, desi nu sunt prea sigura ce as vrea sa fac in viitor, ma voi baza totusi pe ceva legat de filologie, profilul meu, mai exact.
In ultima vreme imi surade ideea de editor de carte. Genul ala de persoana care sta si corecteaza manuscrise inainte ca acestea sa fie publicate sub forma de roman. Cu toate acestea, imi poate oferi cineva vreo informatie legata de facultatea pe care ar trebui sa o urmez? Literele? Sau poate cea de Jurnalism? Si de ce sa urmez facultatea respectiva?
Va multumesc.
 

In reperul xoy se considera punctele A(2,0),B(4,2),C(3,3) a) Calculati perimetrul triunghiului ABC.

Autor: armando costin Data: Miercuri, 01 Aprilie 2015 0 Raspunsuri
Raspunsul
 

Politehnica Timisoara ETC sau AC ?

Autor: pacze    Data: Luni, 30 Martie 2015 0 Raspunsuri
Sunt a 12-a imi plac aplicatiile si jocurile sa vad cum functioneaza si chestii de genul asta,doar ca sunt indecis intre cele doua facultati pentru ca am auzit ca la AC este foarte greu. Am auzit ca si la ETC se face programare.
imi spune si mie cineva cam ce ajung sa lucrez dupa ce as termina una din facultati,in ambele cazuri, care ar fi avantajele si dezavantajele.
 

Ce se intampla cand pici anul la POLI?

Autor: Happycat Data: Marti, 06 Mai 2014 0 Raspunsuri
Daca de exemplu nu am indeplinit numarul de credite si pic anul, daca trebuie sa il repet, va trebui sa recontractez TOATE materiile, sau doar cele pe care le-am picat? De exemplu daca am trecut tot in semestrul I, si am picat tot in semestrul II, cand reiau anul, trebuie sa platesc / merg in semestrul I?
 

unde pot sa fac modulul pedagogic

Autor: vilceanu Data: Miercuri, 18 Decembrie 2013 0 Raspunsuri
as vrea sa fac modulul pedagogic unde si cind se fac inscrierile
 

Ce meserie pot sa am daca?

Autor: Anonim Data: Sambata, 23 Noiembrie 2013 0 Raspunsuri
Ce meserie pot sa am daca imi place chimia , engleza si IT ul? Am cautat peste tot dar nu am gasit nimic ce ar avea viitor sau ar fi platit cat de cat bine.
 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Sfarsit

Rezultate 1 - 10 din 161Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.