Sa sun eu? 


Software

de unde descarc un procesor dual core

Autor: parodie    Data: Sambata, 09 August 2014 0 Raspunsuri
de preferat 2.1
Taguri: trllfc

 

Nu pot sa-mi citesc mesajele din inbox-ul de la mess, cum pot sa fac si eu sa-mi citesc mesajele?

Autor: yo Data: Vineri, 20 Iunie 2014 0 Raspunsuri

 

Buna seara! Cum pot sa-mi aflu si eu parola de mess, daca numai stiu intrebarea secreta?

Autor: Anonim Data: Vineri, 20 Iunie 2014 0 Raspunsuri

 

nu pot viziona videoclipuri!

Autor: Noemi    Data: Marti, 03 Iunie 2014 0 Raspunsuri
Am mare nevoie de ajutor. De cateva zile nu mai pot viziona videoclipuri , pe absolut niciun site. Chiar si pe youtube se intrerupe + jocurile nu mai merg. Vreau sa mentionez ca la unele site uri de vizionat apare verde iar la unele alb. Ce as putea face ?
Taguri: video joc

 

Sti sa construesti o aplicatie android?

Autor: Plesa    Data: Miercuri, 19 Februarie 2014 1 Raspunsuri
Am o idee geniala si vreau sa o pun in practica
Contact Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
 

cum dezactivez bitdefender

Autor: Emil Iordache Data: Joi, 02 Ianuarie 2014 0 Raspunsuri
Incerc,fara succes sa dezinstales acest program si nu pot.In derulare se invoca diferite motive ,imi cere inchidere-deschidere calculator etc.,ca in final sa-mi zica ca dezinstalarea a esuat!Totusi trebuie sa existe solutia dar eu nu o stiu.Poate ma ajuta cineva.
 

messinger

Autor: victor Data: Duminica;, 01 Decembrie 2013 1 Raspunsuri
de la un timp nu mai pot vorbi si nici vedea interlocutorul de pe messinger. Butoanele de suna cucamera sau suna nu mai sunt active . O perioada am dat pauza de protectie la antivirus(Karpersky) si a mers . acum citeodata merge citeodata nu . Care este treaba? Daca stie vreun specialist in calc , nu un neica nimeni
 

adobe reader;drivere

Autor: GABY Data: Sambata, 14 Septembrie 2013 0 Raspunsuri
Buna,am si eu catteva nelamuriri;am instalat windows 8(nu e original);as vrea sa intrebtrebuie sa instalez drivere de sunet,video...???Am avut windows xp inainte instalat si am cd-urile cu driverele de la xp dar nu merg instalate la windows 8;(am citit pe net ca la windows 8 nu tb instalat nici un driver ca sunt incluse in el;)cd-ul de instalare al placii de baza nu functioneaza;imi apare mesaj ca placa mea nu suporta software-ul(ASUS P5KLM-AM SE parca e);placa de baza trebuie instalata de fiecare data cand se reinstaleaza windows?Si inca o problema:nu pot sa instalez adobe reader;imi apare un mesaj ceva de eroare.Multumesc
 

cum pot debloca sis de operare win 5.0 pe un gps evolio e450?

Autor: tudorie gheorghe Data: Duminica;, 31 Martie 2013 0 Raspunsuri
am un gps evolio e450 sistem de operare win ce core 5.0 si a devenit inoperabil dupa ce iam sters harta cred ca din greseala am agatat ceva din windows imi ce trebuie sa fac sal deblochez? va multumesc.
 

mail yahoo

Autor: Anonim Data: Miercuri, 20 Februarie 2013 0 Raspunsuri
cum să fac să intru pe mail apare tot reclama cu bunătatea yahoo
 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Sfarsit

Rezultate 1 - 10 din 104Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.