de ce nu aveti si sectiune despre religie? 


Relatii

CUM POT AFLA ADRESA CUIVA?

Autor: eliaval Data: Luni, 18 August 2008 6 Raspunsuri
Am cunoscut o femeie care inca de la inceput mi-a tinut secret adresa ei, si de ce, nu stiu??? cum se poate afla adresa cuiva numai dupa nume si data de nastere?? cu multumiri!

 

nu mai pot sa iubesc

Autor: Anonim Data: Luni, 18 August 2008 4 Raspunsuri
Am 22 de ani si in trecut am avut o relatie care a durat 3 ani de zile si am suferit foarte mult deoarece il iubeam enorm de mult si el ma iubea pe mine dar parinti nostri nu erau de acord pt ca el era mai mare cu 7 ani decat mine,si au mai fost si discutii intre noi deoarece el vroia o familie cu mine si vroia un copil iar eu nu m-am simtit pregatita pentru asta si ne-am despartit.Dupa despartire el a plecat in Italia si nu ne-am mai vazut,a trecut 3 ani de cand ne-am despartit,am mai avut relati cu alti baieti care ma iubeau dar eu nu mai simt iubire pt ei desi merita,nu stiu ce sa fac.Sa ma multumesc doar cu faptul ca prietenul meu ma iubeste si sa ma gandesc ca cu timpul va veni iubirea pe parcurs?cu prietenul actual sunt de 1 an si jumatate.
 

iubire

Autor: mariana Data: Duminica;, 17 August 2008 11 Raspunsuri
sunt maritata dar iubesc alt barbat cum sa prcedez sa divortez sau ............sotul ma iubeste pretenul ma iubeste
 

Virgina Gravida ??

Autor: Mihai Data: Duminica;, 17 August 2008 88 Raspunsuri
se poate sa fii virgina si sa fii gravida? adica fara penetrare...
Taguri: virgina gravida

 

diferenta de varsta intr o relatie

Autor: Elena Data: Sambata, 16 August 2008 4 Raspunsuri
Buna,

Am o relatie de cateva luni cu un baiat mai mic decat mine cu vreo 4 ani, tine f mult la mine si incearca sa ma faca sa ma simt bine in fiecare moment, problema e ca eu nu ma simt implinita 100% alaturi de el, pt ca mi ar placea sa am langa mine o persoana mai matura si mai cu experienta de viata, insa tin la el si mi ar fi greu sa ma despart de el ,nu stiu ce ar fi mai bine de facut in priv asta
 

De ce au ajuns oamenii atat de egoisti ?

Autor: Alex Dobrinescy Data: Sambata, 16 August 2008 1 Raspunsuri
Cum s- a ajuns in stadiul asta, fiecare om pentru el, precum vorba aceea... "Dupa mine furtuna! "
 

Cum sa uiti pe cel care credeai ca este jumatatea ta?

Autor: Anonim Data: Sambata, 16 August 2008 19 Raspunsuri
cum poti sa uiti total de cel pe care l-ai iubit?..cum poti uita toate momentele frumoase ...cum poti uita ca i-ai daruit totul si acum nu mai ai nimik...de ce barbatii se maturizeaza atat de greu nu inteleg..chiar le trebuie o viata ca sa afle adevarul si sensul vietii pe acest pamant? ...spuneti-mi cum te poti vindeca de aceasta boala pe nume dragoste ???
 

oare imi e frica sa mai iubesc?

Autor: Anonim Data: Joi, 14 August 2008 3 Raspunsuri
sunt cu un baiat de aprox un an totul intre noi e aproape ca la inceput are grija intotdeauna sa ma surprinda sa ma faca sa rad si binenteles si eu sunt atenta cu el dar cu toate astea nu pot sa ii spun ca il iubesc,simt ca fara el as innebuni dar de fiecare data cand imi zice te iubesc eu nu pot sa zic decat si eu tin la tine,vad ca nu ii convine ca totusi e aproape un an intre noi iar eu nu i am zis niciodata te iubesc clar,,dar nu pot, nu stiu ce este cu mine nu vreau sa il pierd dar..nu vreau sa zic cva de ce nu sunt sigura sau poate imi e frica sa zic te iubesc?
 

bebe

Autor: anca Data: Joi, 14 August 2008 4 Raspunsuri
de ce oare in ziua de azi ramin femeile insarcinate ata de greu,,,?
 

Cum imi pot convinge prietena???

Autor: Radu Data: Joi, 14 August 2008 5 Raspunsuri
Intotdeauna la fiecare partida imi spune ca sunt cel mai bun si ii place la nebunie,dar acest lucru se intampla foarte rar.Ce credeti ca ar trebui sa fac sau...sa ii dau ca sa putem avea relatii sexuale mai des????
 
Start Inapoi 251 252 253 254 255 256 257 258 259 Inainte Sfarsit

Rezultate 2551 - 2560 din 2589Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.