de ce nu aveti si sectiune despre religie? 


Relatii

relatie la distanta

Autor: irina Data: Miercuri, 20 August 2008 11 Raspunsuri
se poate avea o relatie la distanta?
 

Cum sa fac cunostinte cu fetele?

Autor: Marin Data: Miercuri, 20 August 2008 6 Raspunsuri
Cum sa fac cunostinte cu fetele Numai sex si atit?
Ajutor---Am 23 ani si mor de singuratate!!!
 

Despre ce se vorbeste cu fetele?

Autor: Marin Data: Miercuri, 20 August 2008 2 Raspunsuri
Ce trebue sa discut cu fetele?Am 23 Ani si am avut o fată doar,ca prietena si amanta (numai una)! Cum sa le dau de inteles ca vrau sa fac doar sex siatit nu vreau relatii seroase cu ele?

 

Ce ar trebui sa fac pentru a-l recuceri?

Autor: ailed Data: Marti, 19 August 2008 4 Raspunsuri
M-am despartit de iubitul meu in urma cu 3 luni.De putin timp sunt cu altcineva,o persoana speciala care ma iubeste enorm si ma face sa ma simt bine ,DAR...eu inca ma gandesc la fostul meu prieten de car m-am despartit dupa 9 luni deoarece -spune el-nu mai mergea.recunosc faptul ca in primele luni am fost prea indiferenta ,insa cu timpul am inceput sa cred in EL,in NOI..si tocmai atunci cand zburam pe culmile fericirii...el imi spune ca nu mai merge ceva intre noi.zadarnic i-am cerut explicatii...ulterior unul dintre cei mai buni prieteni ai sai mi-a marturisit,fara sa fie aceasta intentia lui,ca relatia mea cu cel ce ma face si a acum sa tresar cand il vad si sa oftez cand nu il am aproape,fie si ca un simplu amic,a durat PREA MULT...acum el a terminat de curand o relatie pa care a avut-o cu o asa zisa PRIETENA .Desi sunt constienta ca ar trebui sa il uit si sa merg mai departe alaturi de cel ce imi este acum alaturia trup si saflet,nu pot inceta sa imi doresc sa ma apropii de el sa sa fim din noi impreuna.Cand sunt alaturi de actualul meu iubit imi amintesc de el...si ma simt intr-un fel o tradatoare.Ar trebui sa pun capat relatiei actuale si sa caut o portita spre cel ce mi-a daruit cele mai frumoase clipe de pana acum?poate aceasta este solutie insa imi e eama ca nu o sa reusesc sa recuperez o iubire trecuta si ma amagesc in continuare ca o sa pot sa ma indragostesc,in timp, de cine trebuie.Cum credeti ca ar trbui sa procedez?
Astept raspunsurile d-voastra si va multumesc anticipat!
 

popa afemeiat

Autor: gabriela Data: Marti, 19 August 2008 11 Raspunsuri
Sunt insarcinata cu un preot care e divortat de 6 ani. Noi suntem impreuna de 4 ani si jumatate. La Patriarhie nu se stie de divort, nici de existenta mea. Cand eram in luna a 3-a de sarcina, s-a combinat cu o duduie de 23 ani (noi avem 35)si dus a fost. Parintii lui, desi cunosc situatia, nu mi-au dat nici macar un telefon. Noua duduie e fata de bani gata. Eu una, am un servici foarte bun, locuinta proprie si ma descurc de minune. Minunatul nici nu a vrut sa mai auda de "noi" cand l-am vizitat pe la biserica. Vi se pare normal? Sa discut cu cineva de la Patriarhie?
 

oare sunt gravida?

Autor: alexandra Data: Marti, 19 August 2008 7 Raspunsuri
as vrea sa aflu daca sunt sau nu insarcinata.mi-a intarziat abia 2 zile dar totusi as dorii sa stiu daca pot face un test acum sau e prea devreme?
 

Ce-si doresc cel mai mult barbatii de la sotia lor?sa fie fericiti si impliniti?

Autor: Anonim Data: Marti, 19 August 2008 10 Raspunsuri

 

buna

Autor: GREC MARIA Data: Marti, 19 August 2008 4 Raspunsuri
de ce mi frica de barbati?
 

cum aflu daca cineva e casatorit?

Autor: Cristina Vasile Data: Marti, 19 August 2008 6 Raspunsuri
Iubitul meu este nascut in Galati dar munceste in Buzau eu din Galati, am banuiala ca este insurat cum aflu daca este sau nu casatorit?
 

ce vrea el de la mine?

Autor: emilia Data: Marti, 19 August 2008 3 Raspunsuri
ma suna,imi scrie...vorbeste deschis cu mine..ma intreba...si da raspunsuri...propune sa fim prieteni foarte apropiati...dar eu simt cu totul altceva,adica eu simt ca el vrea altceva de la mine dar nu mi spune...poate e o iluzie..
iar intrebarea ar suna acam asa...ce vrea el de la mine?
si mai am intrebari toate legate de aceasta tema: ce sa fac sa nu mi creez iluzii degeaba...si apoi daca reusesc sa revin cu picioarele pe pamint ma tem sa nu fie prea tirziu pentru el...
si totusi ce vrea el de la mine?
 
Start Inapoi 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Inainte Sfarsit

Rezultate 2571 - 2580 din 2627Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.