de ce nu aveti si sectiune despre religie? 


Relatii

Dependenta sau iubire ? Barbatii au sentimente sau doar necesitati?

Autor: Anonima Data: Vineri, 08 August 2008 157 Raspunsuri
Mi-am inselat sotul dupa 16 ani de casnicie ,dupa 16 ani de reprosuri ,batai,dupa 16 ani in care au fost si momente placute care imi dadeau speranta ca poate fi si in casnicia mea bine.Am plecat din tara ,am avut speranta ca ,,aici,, va fi un nou inceput,ca voi putea sterge cu buretele tot comportamentul lui violent si excesiv de autoritar si niciodata multumit.Am avut speranta ca fiind doar noi doi si cei doi copii ,vom putea devenii doi prieteni care sint alaturi si la bine si la greu.Nu a fost nici o schimbare in bine !L-am intalnit pe C.Timp de un an mi-a dat de inteles,uneori insistent ,ca nu ii sint indiferenta,ca exista si altfel de barbati decat sotul meu ,care stiu sa vada in femeie o fiinta umana nu o nevertebrata.Am sfarsit prin a ma indragosti de el spunandu-mi ca am si eu dreptul la fericire,cred ca am sfarsit prin a fi dependenta de modul frumos de a-se comporta cu mine,de faptul de a fi langa mine cand aveam un necaz sau o bucurie de impartasit ,gaseam in el tot ce mi-asi fi dorit de la sotul meu si anume prieten,sot,amant,frate .Am dorit sa divortez de sotul meu dar brusc din agresor a devenit victima,a inceput sa imi vada calitatile si brusc singurul defect care mi-a mai ramas a fost acela de-ai fi infidela,desi pana la C,niciodata nu am vazut barbati in jurul meu in afara sotului meu,nu mi-a trecut nici macar prin gand ca un mod de razbunare in momentele neplacute ale casniciei.
Ca o curiozitate,sotul meu in momentul in care a aflat ca ii sint infidela in loc sa fie de acord cu divortul a facut o depresie iar C.a continuat sa imi ramana aproape fii insa mai retinut in exprimarea sentimentelor,dandu-mi de inteles cu foarte mare delicatete de altfel ca sint o femeie maritata ,a sfarsit dupa sase ani spunandu-mi ca a venit vremea sa isi caute sotie iar eu nu am reprezentat pentru el decat o aventura ,un sac de gunoi.Mi-a spus toate astea cu aceiasi usurinta cu ,care ani la rand mi-a spus ca tine la mine .Viata m-a pus la incercare pentru a doua oara.Am concluzionat barbatii nu au sentimente ci doar necesitati.Am ramas langa sotul meu desi ma incearca doar sentimentul de mila fata de el ,nu ne certam nu impartim bucurii.Trist!Iar lui C.ii doresc sa gaseasca ceea ce cauta.Prin transformarea sotului meu din agresor in victima Dumnezeu mi-a aratat ca in final nimic nu ramane neplatit totul este sa ai rabdare.
Iubirea nu trebuie irosita pe barbati!
Astept si parerile voastre,poate ca eu nu pot fi obiectiva ,poate am avut si eu vina mea in ambele situatii,poate nu am avut suficienta incredere in mine,desi dupa toate cele intamplate am realizat ca cei slabi au fost ei ,ei au fost cei care au profitat,eu mi-am dorit doar un suflet pereche langa care sa ma simt eu ,linga care sa nu fie nevoie sa fiu ipocrita,asta se face doar in spatele unui ghiseu unde iti afisezi zambetul comercial desi clientul din fata ta iti este indiferent.
 

de unde si-a luat sotia abel

Autor: adrian beliciu Data: Joi, 07 August 2008 2 Raspunsuri

 

Cum il fac sa fie la fel ca la inceput?

Autor: Anonima Data: Joi, 07 August 2008 3 Raspunsuri
Cum pot sa iti faci persoana iubitasa fie aceasi persoana care te'a fermecat la inceputul relatiiei? dupa cum stiti farmecul relatiei de la inceput se pierde in timp.. dar cum putem recupera acel farmec?
 

Cum sa recuceresc un barbat

Autor: gabi Data: Joi, 07 August 2008 2 Raspunsuri
cum sa recuceresc barbatul pe care il iubesc,daca el nu-mi mai acorda atentie?
 

fuck

Autor: P***Y Data: Joi, 07 August 2008 2 Raspunsuri
pai.... hmmm.... exista dragoste? sau e vorba de o idee pe care shi-o implanteaza o persoana in cap... si traieshte defapt cu impresia ca aia inseamna iubire?
 

Nu imi gasescc prietena

Autor: ion Ion Data: Joi, 07 August 2008 7 Raspunsuri
Am aproape 16 ani si sunt mai putin plinut si nu imi gasesc prietena Ce sa fac?
 

e pacat 2 surori cu 2 frati

Autor: ion Data: Miercuri, 06 August 2008 6 Raspunsuri
e pacat ca 2 surori sa se casatoreasca cu 2 frati??
 

la ce riscuri ma expun daca merg la prostituate?ma pot imbolnavi chiar daca folosesc prezervativul?

Autor: Anonim Data: Marti, 05 August 2008 9 Raspunsuri

 

poate dura o relatie, poate fi vorba de dragoste..daca femeia e mai mare cu 12 ani decat barbatul, p

Autor: Anonim Data: Marti, 05 August 2008 10 Raspunsuri

 

Cum iti dai seama daca cineva minte?

Autor: Anonim Data: Miercuri, 30 Iulie 2008 6 Raspunsuri

 
Start Inapoi 251 252 253 254 255 256 257 258 Inainte Sfarsit

Rezultate 2571 - 2580 din 2580Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.