de ce nu aveti si sectiune despre religie? 


Relatii

Educatzie sexuala la tine acasa pentru femei mature cu multa pofta de sex ?

Autor: David Rokefeler Data: Sambata, 22 Iulie 2017 0 Raspunsuri
Ofer ore de educatzie sexuala pentru blonde dragutze si mature la tine acasa. Masurbare reciproca si satisfactzia zonelor erotice pentru educatzia sexuala a femeilor mature care isi doresc implinire erotica si sexuala. Fara prejudecatzi sau preconceptzii satisfactzia ta sexuala este tot ce conteaza.
Imi asum in intregime si neconditzionat functzia de sex-bot/jucarie sexuala in cadrul sedintzelor pentru satisfactzia ta totala.

 

Tarfa masculina ?

Autor: David Rokefeler Data: Sambata, 22 Iulie 2017 0 Raspunsuri
Tarfa masculina pentru blonda matura foarte dragutza, pentru orice fantzeii, tot ce au refuzat altzii sa itzi faca.
Sex garantat ore in sir cu placere.
 

Leatzi cerut vreodata iubitzilor sa va dea limbi in fund ?

Autor: Cuculea Maria Data: Miercuri, 19 Iulie 2017 0 Raspunsuri
La sex nu va excita sa primitzi limbi in fund de la iubitul ?
 

Criza economica ?

Autor: Ioana Baftescu Data: Miercuri, 19 Iulie 2017 1 Raspunsuri
Poate sa constituie o povara fecala pe agentzii economici crsterea contributziilor sociale ?
 

Sclav sexual pentru blonda matura frumoasa si pasionala ?

Autor: David Data: Marti, 11 Iulie 2017 6 Raspunsuri
Sclav sexual, tanar, 30 de ani, dragutz, curat, foarte dedicat, ascultator si iubitor, doresc stapana sexuala blonda matura, frumoasa, 35-45 de ani, fara prejudacatzi, foarte iubitor cu stapana si supus la toate placerile stapanei.
 

Cum sa fack shio bani multzi sa strang avere mare sa fac sex numai cu fumei frumoase ?

Autor: Bogdan Udea Data: Duminica;, 09 Iulie 2017 2 Raspunsuri

Vreau si eu baaani multzi sa ma laud la toata lumea sa cumpar lucruri scumpe de lux sa am bani foarte multzi prin multe conturi in banci sa ma case mari si frumoase, masini multe, avioane, vapoarele mele, casele mele de vacantza in tzari straine sa ami fac banca mea, ami fac aeroportul meu, sa stau numai cu femuei frumoae la mine in casa sa am sa fut gaoaze de femei frumoase dupa gaoaze de femei frumoase sa le trag de tzatze sa ejaculez la femei frumoase in gura si sa le dau limbi in pizda si sa rad de fraierii care nu au si uite asa ma rog eu la Dumnezeu sa fac bani si sa ma imbogatzesc mereu da nu vrea Dumnezeu deloc sa imi dea shi ma rog shio asha de mult la Dumnezeu ..
 

Doamna matura si dragutza pentru tanar supus, K-men ?

Autor: Bogdan Data: Marti, 04 Iulie 2017 2 Raspunsuri
Tanara baiat 30 de ani doresc sa cunosc o doamna blonda sau bruneta matura si draguta, mai mare ca mine, curata cu multa experienta pentru orice fantezii sexuale cu toata discretzia orice fantezii supunere toatala femdom, dominare feminina, manjob, K-men, orice joculetze sexuale itzi potzi imagina, rezist foarte mult la sex, pot sa stau erect ore intregi/ 3 au 4 sau 5 ore sau chiar si mai mult, pot sa ejaculez de doua, de trei sau de patru ori si imi place sa fac femdom, unu la unu sau oricum te excita sau cum poftesti. Imi plac femeile posesive cu multe fantezii si pofta mare de sex, sex oral cu ejaculare la mine in gura de cate ori vrei, chiar orice itzi pofteste inima daca dimensiunea penisului de 16 centimetri e de ajuns si deschiderea catre orice fantezii sexuale potzi sa imi ceri orice fantezie sexuala a refuzat sau nu a vrut sa itzi faca alt barbata, vreau sa fiu jucaria ta sexuala/curva masculina.
 

De cate ori facetzi onania in cuplu pe zi ?

Autor: Cacin Lacramioara Data: Sambata, 01 Iulie 2017 5 Raspunsuri
De cate ori facetzi onania in cuplu pe zi ?
Ce fel de pozitzii practicatzi cand facetzi onania in cuplu ?
 

Iubita mea face mereu onanie la mine in gura dar mie nu imi da voie sa fac onanie la ea in gura Ce

Autor: Seva Bogdan Data: Joi, 29 Iunie 2017 0 Raspunsuri

Iubita mea mi-a avea de dimineatza chef sa faca sex ca zicea ca vrea orgasm si m a pu sa o ling in fund si a facut onanaie in gura mea pana a ejaculat la mine in gura tot da dupa ce a avut ea orgasm nu a vrut sa ma mai lase sa fac si eu onanie in gura ei ca mi a zis k are intalnire de afaceri si poate se simte cu clientzii si mereu face asa ea face onanaie la mne in gura pana ejaculeaza cat vrea ea da cand vreau si eu sa fac onanie la ea mereu gaseste cate ceva si imi zice ca se desparte de mine daca nu o mai lasa sa faca onanie la mine in gura si eu nu vreau sa ma despart de ea ca e frumoasa si desteapta dar as vrea sa fac si eu onanie la ea ca ea face mereu onanie la mine in gura
 

Stapana blonda far prejudecatzi dornica de orice fantezii sexuale ?

Autor: Ciobu Florin Data: Miercuri, 28 Iunie 2017 0 Raspunsuri
Stapana blonda dragutza si far prejudecatzi dornica de orice fantezii sexuale pentru tip foarte obedient foarte doritor sa faca sex oral stapanei si mereu cu finalizare la el in guritza sau orice alte fantezii sexuale cere stapana.
 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Sfarsit

Rezultate 61 - 70 din 2658Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.