Cum iti dai seama daca un barbat este gay? 


Sex

Exista o femeie dornica ?

Autor: Anonim Data: Duminica;, 22 Martie 2015 6 Raspunsuri
Caou o femeie pentru aventura! Id meu: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
 

pot folosi vibratorul daca am sterilet?

Autor: Emilia Data: Marti, 17 Martie 2015 4 Raspunsuri
Pot.folosi vibrator daca mi-am pus sterilet?
 

Relatie intima discreta

Autor: Silviu Data: Duminica;, 15 Martie 2015 2 Raspunsuri
Cineva interesata de o relatie intima fara complicatii? Ne putem vedea la un vin si vedem cum decurg lucrurile. Contacteaza-ma pe Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
 

extaz extaz :X

Autor: Onim Data: Marti, 03 Martie 2015 1 Raspunsuri
caut p femeie invarsta pt satisfacerea unor fantezii daca vrei sa ne distram lasami nr sau id mes la adresa mea Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
Taguri: sex..nebunii

 

caut o relatie discreta si stabila ofer seriozitate

Autor: costi Data: Vineri, 27 Februarie 2015 1 Raspunsuri
sunt un om normal din toate punctele de vedere....vreau o relatie cu o doamna casatorita 0741553238
 

Esti o doamna sau domnisoara si cauti ceva inedit?

Autor: Marian    Data: Miercuri, 18 Februarie 2015 2 Raspunsuri
Manierat și discret, caut o doamnă sau domnișoară pentru relații intime. Rog igienă și seriozitate!

Mă deplasez la domiciliu - 0764.115.112 (Marian)

Adresa de email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
 

Eti o doamn sau domnioar i caui ceva inedit?

Autor: Marian    Data: Miercuri, 18 Februarie 2015 6 Raspunsuri
Manierat și discret, caut o doamnă sau domnișoară pentru relații intime. Rog igienă și seriozitate!

Mă deplasez la domiciliu - 0764.115.112 (Marian)

Adresa de email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat a putea vizualiza pagina.
 

Sunt femeile mature mai atragatoare sau mi se pare mie?

Autor: Emil Data: Vineri, 06 Februarie 2015 8 Raspunsuri
Nu sunt gerontofil dar prefer o femeie matura in schimbul unor pustoaice pline de ele,care stau 5 ore in oglinda si care atunci cand vine vorba de sex,automat pozeaza in actrite de filme porno.Ca sa nu mai vorbim de reactiile diferite pe care le ai in timpul actului.Cu o doza de misoginism,trebuie sa recunosc,ma intereseaza parerea unei persoane inteligente si oricat de puerile ar fii unele intrebari,consider ca au o incarcatura emotionala puternica pentru cei care le pun.Astazi ne mai educa doar computerul,oamenii au intrebari si daca ar dori 'caterinca'ar iesii in fata blocului si s-ar imbolnavii de la toate sexexpertele din cartier.Faptul ca nu mai poti avea incredere in nimeni mi se pare mie scarbos.nu faptul ca ai intrebari despre sex(ca doar nu suntem animale,mai posedam limbaj articulat si constiinta).
 

Unde pot gasi o amanta in Cluj?

Autor: alex    Data: Sambata, 31 Ianuarie 2015 5 Raspunsuri
Vreau sa am o relatie discreta. Evient, e foarte riscant sa fac asa ceva, dar sotia nu mai are timp de mine. De la servici e prea riscant, nu as risca asa ceva. Dintre prieteni/prietene e si mai riscant, sotia poate afla foarte repede. Am inceput sa caut pe internet dar peste tot sunt site-uri de toata mizeria cu tot felul de profile false. Anunturi sunt numai ale damelor de companie, ori eu nu imi doresc sa ajung la asa ceva. Caut o doamna sau o domnisoara, cu sau fara obligatii, discreta si ingrijita. Unde pot gasi asa ceva? Si nu prea am timp sa ma plimb prin baruri ori cluburi.. nu este ceva online pus la punct cum am vauzut in alte tari?
 

Pot sa raman gravid ?

Autor: Pisoiasu Data: Vineri, 30 Ianuarie 2015 3 Raspunsuri
Buna, mia mia facut iubita oral si dupa ce iam supt clitorisu ea sia dat drumu in gura mea.
Pot sa raman gravid ???
Mentionez ca nu am luat nici contraceptive.
 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Sfarsit

Rezultate 91 - 100 din 1433Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.