pot folosi acupunctura ca metoda de slabire? 


Familie

Va place "democratzia" cacatzilor curului ?!

Autor: Anonim Data: Joi, 27 August 2015 0 Raspunsuri

Ba cacatzilor !
Ati infiintat un cacat de agentie in in sistem AP
Recunoasterea Meritelor Luptatorilor Impotriva Regimului Comunis Instaurat in Romania in Perioada 1945-1989 cu rang de secretaru lu ma ta si a lu bou de tac tu de stat.
Ati dezindustrializat si ati desfiintat directii importante din sistem si ati infiintat cacaturi ca agentia curului futuva n gat de cacatzii dracului care suntetzi sa va jucatzi vietzile la noroc cu Oficiu cacatului pentru Jocuri de Noroc care sunteti voi de mizerii imputzite.
Comunismu nu a fost bun ca va dadea apartamente si munca da sant buni cacatzii astia care isi bat joc de munca voastra si va fura casele cacatzii dracului ca a murit ma ta si cu tac tu ca sa potzi sa furi in liniste

 

ASI DORI SA MA INFORMEZE CINEVA ARE STIE SUNT CETATEAN ROMAN SI M AM CASATORIT IN EGIPT EU LOCUIESC

Autor: Anonim Data: Marti, 25 August 2015 0 Raspunsuri

 

Buna!Am 18 ani si vreau sa fug de acasa dar fara sa stie ai mei ..Ce se intampla daca fac asta?

Autor: Anonim Data: Joi, 20 August 2015 2 Raspunsuri
o sa ma aduca politia inapoi?o sa pateasca ceva persoana cu care fug?
 

nu

Autor: mihaela katalin Data: Miercuri, 12 August 2015 3 Raspunsuri
Buna as vrea Sa am un Bebe si nu am ramas ansarcinata am luoat duphaston timp de 3luni.Am un ciclu regulat am avut pe10luna asta si misa zis ca perioada fertila este pe 20'21;22'23 pot sa raman ansarcinata.
 

Vreau s a fat safuc copii cum ?

Autor: Victor Data: Sambata, 01 August 2015 1 Raspunsuri

Cati bani trebuie sa ai si cat de mare trebuie sa ai organul penisului ca sa faci copii sisai cresti ?
Taguri: cacatorie

 

Cum amputez penisu ?

Autor: dracianas s Data: Duminica;, 26 Iulie 2015 0 Raspunsuri

Vreau sai amputez penisu iubitului meu ca sa fie pasarica pe scaun in loc de penis
 

Cum sa nu ma mai simpt naspa?

Autor: Anonimus Data: Duminica;, 12 Iulie 2015 1 Raspunsuri
Buna.Am fost azi si m-am pimbalt cu fetele.Spre seara..am fost si m-am pimblat pe un drum,unde erau prieteni de-ai mei,baiatul pe care il iubesc si inca niste figuri noi.Cand am trecut am vrut sa raman dar imi era rusine de baiatul pe care il plac.Iar un prieten( verisor chiat),cand am trecut m-a facut de ras.M-a strigat intr-un fel.Ma simpt foarte rau .Era si baiatul iubit si restul...Cum pot sa trec peste? Nu sunt deloc urata.Toti ma admira,sunt prietena cu toti.Ma simpt foarte rau?! Ce pot face?
 

ce sa cac ?

Autor: n am bani Data: Vineri, 03 Iulie 2015 1 Raspunsuri
N am bani ce fut ce cac ?
Taguri: ce familie ?

 

ce sa fac

Autor: adina Data: Joi, 02 Iulie 2015 2 Raspunsuri
buna ziua.numele meu este adina.si traiesc cu un barbat de 14 ani.lam luat fara servici si fara servici este si acum nu a avut niciodata si are 40 de ani.cand lam cunoscut statea la bere cu baietii.neam imprietenit si nu am mai baut 2 ani.daca il trimiteam la munca maicasa ii spunea ca nu se poate sa stea la munca ca il doare mislocu.acum de cativa ani nu mai pot sa il opresc din bautura cu prietenii care ii dau tot timpul bere.lam amenintat ca ne despartim.nu avem copii si nici nu sunt casatorita cu el.nu il intereseaza absolut nimic din treburile casei.de mine.de absolut nimic este doar maicasa ptr el care este bolnava.daca ii spune maicasa ceva ptr el e lege.daca spun eu ceva cateodata face dar in principiu nu il intereaza.nu vrea sa ma lase sa plec imi spune ca ma iubeste dar el nu vrea sa imi arate ca o sa mi sr suie la cap asa zice el.de batut nu ma bate.dar este f scandalagiu si vb extrem de urat cand este beat asta numai seara ca ziua este treaz.nu ne sunam la tel decat daca este ceva urgent.nu ma intreaba unde ma duc si cand vin.drahoste odata la luna sau la doua luni.acum ma gandesc sa plec la munca si sa nu ma mai intorc nu stiu daca fac nine
 

Se poate adopta un copil daca mai are o sora in sistem

Autor: Balog Dorina Data: Miercuri, 17 Iunie 2015 1 Raspunsuri
Doresc sa iau in plasament o fetita de 12 ani aflata intr-o casa de tip familial ,.Mai are o sora in casa de 15 ani care nu-si doreste sa iasa din sistem .Se poate sa iau fetita sau nu. Va multumesc
 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Sfarsit

Rezultate 71 - 80 din 657Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.