Cum sa recuceresc un barbat 


Hardware

cum functioneaza procesoarele 2 (4) core?

Autor: DeCezara Data: Sambata, 16 August 2008 2 Raspunsuri
Procesoarele 2 (4) core lucreaza mai repede pe Windows XP? Windows-ul poate sa ruleze o aplicatie in paralel pe mai multe core? Windows Vista pe 64 biti permite calculul mai rapid? Care este cel mai slab microprocesor ce permite calculul pe 64 biti pe instructiune?
 

fisiere .mod mute pe media player

Autor: andrei ion Data: Joi, 14 August 2008 1 Raspunsuri
de ce nu se aud fisierele .modncu windows media player ?
 

ce e memoria cache ?

Autor: Anonim Data: Miercuri, 13 August 2008 2 Raspunsuri
buna! ce stiu despre memoria cache e ca: cu cat ai mai multa cu atat mai bine. Va rog sa detaliati ce avantaje sunt - (daca ai un procesor de aceeasi frecventa, acelasi fsb acelasi numar de nuclee dar unul dintre ele sa aibe L2 CACHE net superior fata de celalalt ; [ex 1 - L2 CACHE 2 MB , ex 2 - L2 CACHE 6 MB ]) - pt. multimedia ( internet, filme HD, jocuri). MULTUMESC !
 

OVERCLOCK/(ING?!)

Autor: livia blaga Data: Marti, 12 August 2008 1 Raspunsuri
Ce este acest overclocking? Am dus sistemul ieri la reparat si ,prin tatonare, specialistul a zis ca placa video a murit din motiv de overclocking.
Taguri: it overclock

 

Cum se instaleaza Windows XP

Autor: Adrian Kutnik Data: Joi, 07 August 2008 11 Raspunsuri
Nu am reusit sa instalez WinXP pe un HD SATA.Dupa ce-si face setup-ul, spune ca nu exista nici un HD in sistem.In Bios apare HD-ul.Placa de baza este Asus P4S800D-X cu ultimul Bios instalat (1005).Daca as pune si un HD pe IDE, setup-ul nu-l vede decat pe acesta si tinde sa inceapa instalarea pe el.
 

cat tine bateria la un laptop?

Autor: Anonim Data: Vineri, 18 Iulie 2008 4 Raspunsuri
Taguri: baterie laptop

 

care este cel mai bun player audio la calitatea sunetului ?

Autor: Anonim Data: Vineri, 18 Iulie 2008 4 Raspunsuri

 
Start Inapoi 21 22 23 24 Inainte Sfarsit

Rezultate 231 - 237 din 237Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.