Cum sa recuceresc un barbat 


Hardware

Cum pot sa desfiintez contul de pe hi 5

Autor: Anonim Data: Marti, 03 Iulie 2012 1 Raspunsuri

 

de ce sunt probleme cu facebook-ul in ultima vreme?

Autor: cris Data: Luni, 02 Iulie 2012 0 Raspunsuri
hello.ce solutii imi puteti da la problema mea cu facebook-ul si anume nu pot vedea pe PC ceea ce cobor de pe facebook.multumesc anticipat.
 

Sall! Am sh eu o prob urgenta sh ma intrebam dk ma puteti ajuta sh pe mn...

Autor: Razvan Data: Vineri, 15 Iunie 2012 3 Raspunsuri
Poi am sh eu un calculator cu 4GB RAM sh 2GB placa video sh de 2 saptamani nu mai merge sa il pornesc. Adik apas pe butonul de la unitate, se aprinde dar nu beepaie sh pe monitor imi apare ,,no video input" deci monitorul merge. Treb sa mentionez k acum 3 zile l-am curatat de praf inauntru (nici inainte nu mergea). Mdeci ce aş putea să fac?
 

Sall! Am sh eu o īntrebare sh v rog s rspundeci cāt mai rpd pt. K e urgent. A_a...poi s v expli

Autor: Razvan Data: Vineri, 15 Iunie 2012 1 Raspunsuri

 

VREAU SA INTRU PE UN EMAIL PE OUTLOOK,CUM SE FACE?

Autor: andreea    Data: Miercuri, 06 Iunie 2012 1 Raspunsuri
BUNA.AM SI EU O PROBLEMA.VREAU SA INTRU PE MAIL PE OUTLOOK DAR IMI CERE O PAROLA..DIN CATE STIU EU ACEST PROGRAM NU FUNCTIONEAZA CU PAROLA...CE TREUIE SA FAC CA SA POT CITI ACELE EMAILURI...ACEST CONT PE OUTLOOK NU ESTE AL MEU CI A PRIETENULUI DAR NEL IMI ZICE CA DE ACASA DE PE PC NU POATE INTRE CICA DOAR DUPA CALCULATORUL DE LA SERVICI,MIE CAM GREU SA CRED SI VREAU SA INTRU FARA SA STIE DAR NU STIU CUM...AJUTATI-MA VA ROG!DACA STIE CAREVA
Taguri: OUTLOOK.

 

Va rog sa ma ajutati si pe mine,nu imi merge mesu de doua zile,dc?

Autor: ANDRA Data: Marti, 22 Mai 2012 1 Raspunsuri

 

DE CE NU IMI MAI MERGE MESU?

Autor: MIHAELA GABRIELA Data: Marti, 22 Mai 2012 0 Raspunsuri

 

bunaaaaaaaaaaa

Autor: Anonim Data: Sambata, 05 Mai 2012 3 Raspunsuri
buna,windows-ul pe care il am este xp 2000,,iar ceea ce doresc este,im momentul cand deschid pc-ul NU se deschide windowsul direct ,ci trebuie sa dau clic pe user administrator,adica numele pe care l-am dat (eu),ca sa pot intra ,ei,eu vreu sa intru direct ,adica se deschide pc si ma duc unde doresc.ok?
astept raspuns,ms,pup
 

Cum trag pe stick ?

Autor: florin Data: Sambata, 05 Mai 2012 4 Raspunsuri

 

ajutati-ma

Autor: yolanda Data: Marti, 01 Mai 2012 3 Raspunsuri
buna va rog daca se poate sa ma ajute cineva,de fiecare data cand deschid pc-ul imi apare in dreapta user,care de fapt eu am trecut numele meu,cred ca am facut ceva la pc,nu ma prea pricep eu f bine deoarece nu se deschide direct calc fara sa apara acest user,stiu ca erau 2 variante-

sper ca intelegeti ce vreau sa spun


 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Sfarsit

Rezultate 51 - 60 din 237Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.