cand se taie unghiile la animale? 


Stiinte sociale

explicati de ce sporul natural are valori mai mici sau chiar negative in tarile foarte dezvoltate cu

Autor: Georgiana Data: Luni, 24 Octombrie 2016 1 Raspunsuri

 

care este rostul omului pe pam/int

Autor: nicoleta Data: Marti, 18 Octombrie 2016 0 Raspunsuri

 

Eu a vrea s tiu ce înseamn dac un biat se uit încontinu la o fat iar mai apoi îi i face cu

Autor: Maria Viman Data: Marti, 29 Decembrie 2015 3 Raspunsuri
Aș vrea să știu mă puteți ajuta?
 

Va place "democratzia" cacatzilor curului ?!

Autor: Anonim Data: Joi, 27 August 2015 0 Raspunsuri
Ba cacatzilor !
Ati infiintat un cacat de agentie in in sistem AP
Recunoasterea Meritelor Luptatorilor Impotriva Regimului Comunis Instaurat in Romania in Perioada 1945-1989 cu rang de secretaru lu ma ta si a lu bou de tac tu de stat.
Ati dezindustrializat si ati desfiintat directii importante din sistem si ati infiintat cacaturi ca agentia curului futuva n gat de cacatzii dracului care suntetzi sa va jucatzi vietzile la noroc cu Oficiu cacatului pentru Jocuri de Noroc care sunteti voi de mizerii imputzite.
Comunismu nu a fost bun ca va dadea apartamente si munca da sant buni cacatzii astia care isi bat joc de munca voastra si va fura casele cacatzii dracului ca a murit ma ta si cu tac tu ca sa potzi sa furi in liniste


 

Cum fac sa nu mai fie tigani in Romania? Dar in lume?

Autor: Alexandru Data: Marti, 17 Februarie 2015 8 Raspunsuri
M-ar interesa solutii reale, aplicabile si scalabile avand in vedere ca sunt aproape 1 milion de tigani in Romania si spre 12 milioane in lume. Nu exista deadline, dar as vrea sa ma incadrez in 5-10 ani cu toti si sa nu se mediatizeze prea mult. Nu vreau sa iasa scandal, pur si simplu, vreau sa dispara de tot. Multumesc
 

Vreia kareva selfterapie ?

Autor: pishihoololg draciana scarbu Data: Sambata, 10 Ianuarie 2015 0 Raspunsuri
Phaluut vrea kareva sa invetze terapia selfmasturby ??

 

am dreptul sa raman acasa inca un an dupa doi ani langa fetita mea care bolnava?

Autor: Galfi Imola Data: Luni, 13 Ianuarie 2014 1 Raspunsuri
am nascut o fetita sanatos dupa trei luni o aparut boala epilepsie. am fost la spital multe orii si doctorul o banuit o boala rara (scleroza tuberoasa)am facut analizele si are scleroza tuberoasa.am dreptul sa fac cerificat de handicap si cu ala fac cerere pentru inca un ani?
 

cum pot deveni psiholog?

Autor: onica    Data: Sambata, 11 Ianuarie 2014 1 Raspunsuri
Buna ziua. Sunt in anul 2 la facultatea de asistenta sociala. As vrea sa stiu: daca pot face master pe psihoterapie/ consiliere psihologica? Mai am nevoie de alte studii in plus, avand in vedere ca am invatat in anul 1 psihologie generala, iar in anul 3 voi face o introducere in psihoterapie si psihopatologie?
 

Dildo din jelly sau vibrator?

Autor: erotisima    Data: Vineri, 11 Octombrie 2013 1 Raspunsuri
Descoperiti placerea stimularii cu Dildo Cyber, o jucarie erotica de dimensiuni reduse cu design realist, confectionata din material flexibil, alunecos in culori savuroase.
Va asteptam pe http://www.aventurierotice.ro , la telefon 0744127829 sau la id: aventurierotice
Transport doar 10 lei oriunde in tara. Simplu, Discret, Ieftin si Rapid.
 

As vrea sa il ajut sa nu faca ceva....

Autor: Anonim Data: Marti, 27 Martie 2012 4 Raspunsuri

Eu am un prieten pe care il chiama Bran, el e mai agitata asa din fire, si nu stie prea multe mi-e sa nu faca ceva intr-o zi care o sa regrete, mai ales ca s-a si logodit acuma, e prietenul meu si as vrea sa il ajut cumva, nu as vrea sa pateasca ceva neplacut, mai ales ca ma gandesc si la prietena lui acuma, ea il iubeste da el e mai agresiv asa, cum as putea sa il calmez ? 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Sfarsit

Rezultate 1 - 10 din 107Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.