pot sa iau papagalul in avion? 


Dragoste si sex

Victor Ponta face sex anal cu Daciana Sarbu ?

Autor: Bamse Data: Marti, 19 Septembrie 2017 3 Raspunsuri
Victor Ponta face sex anal cu Daciana Sarbu ?
 

Satisfactzia placerilor pentru bunaciunea aia de femeie frumoasa si matura

Autor: Bamse Data: Joi, 14 Septembrie 2017 2 Raspunsuri
M-a pus iar bunaciunea aia de femeie frumoasa sa ii fac sex oral, vroia orgasm si vroia sa ejaculeze in gura mea. M-am asezat repede in genunchi, ea si-a ridicat fusta si i-am facut sex oral bucuros pana a ejaculat la mine in guritza tot, i-am dat si limbi in fund in acelasi timp, a fost bun tare si mi-a zis ca i-a placut mult muitza si s-a simtzit bine.
 

Satisfactzia placerilor pentru bunaciunea aia de femeie frumoasa si matura

Autor: Bamse Data: Joi, 14 Septembrie 2017 0 Raspunsuri
M-a pus iar bunaciunea aia de femeie frumoasa sa ii fac sex oral, vroia orgasm si vroia sa ejaculeze in gura mea. M-am asezat repede in genunci, ea si-a ridicat fusta si i-am facut sex oral bucuros pana a ejaculat la mine in guritza tot, i-am dat si limbi in fund in acelasi timp, a fost bun tare si mi-a zis ca i-a placut mult muitza si s-a simtzit bine.
 

Povestea lui Leandru ?

Autor: Satana Data: Marti, 12 Septembrie 2017 2 Raspunsuri
A fost odata ca niciodata un baiat pe nume Leandru.
Leandru era pasionat de Dumnezeu de dragoste si de femei frumoase pana a intalnito pe iubita lui satan si pentru ca Leandru a fost atat de fermecat de frumusetzea pe care o avea iubita lui satan s-a indragostit de iubita lui satan Leandru si a inceput sa suga si pula pentru ca asa ii placea iubitei lui satan pana cand a murit inecat cu o pula in gat cu iubita lui satan langa el.
 

Tanar dragutz si foarte foarte obedient pentru fantezii sexuale ?

Autor: Bamse Data: Marti, 12 Septembrie 2017 1 Raspunsuri
Tanar dragutz si curat de luat in stapanire pentru bruneta libertina focoasa tanara si frumoasa, liber la orice fantezii sexuale fara refuzuri.
Imi place mult cand itzi desfaci picioarele in fatza mea, ma cobori in genunchi in fatza ta si ma pui sa itzi fac muitza pana imi umpli burtica cu orgasmele tale, este tot ce imi doresc.
 

Tanar dragutz si foarte foarte obedient pentru fantezii sexuale ?

Autor: Bamse Data: Marti, 12 Septembrie 2017 0 Raspunsuri
Tanar dragutz si curat de luat in stapanire pentru pentru doamna tanara si frumoasa, liber la orice fantezii sexuale fara refuzuri.
Imi place mult cand itzi desfaci picioarele in fatza mea, ma cobori in genunchi in fatza ta si ma pui sa itzi fac muitza pana imi umpli burtica cu orgasmele tale, este tot ce imi doresc.
 

Tanar dragutz pentru fantezii sexuale ?

Autor: Bamse Data: Sambata, 09 Septembrie 2017 5 Raspunsuri

Barbat tanar dragutz si curat caut femeie tanara dragutza si curata, blonda sau bruneta energica si perverse pentru sex femdom dominare feminina, imi place sexul foarte mult, imi plac orice perversiuni sexuale si fantezii sexuale itzi plac tzie, sex fara prejudecatzi sau preconceptzii, fara absolut nicio restrictzie, rezistentza mare la sex pentru toate placerile tale, satisfactzia si placerile tale sunt si placerile mele, fac orice itzi place tzie, foarte dornic sa ma supui fanteziilor tale.
Ador sa itzi fac sex oral oricat itzi place.
Discretzie absoluta, tot ce facem impreuna ramane numai intre noi doi.


 

De ce am tot timpul penisul tare si sculat ?

Autor: David Rokefeler Data: Luni, 04 Septembrie 2017 8 Raspunsuri
Am tot timpul penisul tare si sculat, nu pot sa ma abtzin si as face sex ore in sir tot timpul, nu stiu daca e normal asa ceva adica as face sex ore in sir si nu pot sa imi scot din cap sexul, as fute intruna si as vrea o femeie matura sa mi o traga tare pana scoate toata sperma din mine.

Si pe penis imi sta o vena umflata tare asa pe toata lungimea penisului de la scrot pana la cap si iarasi nu stiu daca e normal asa ceva.


 

Cum sa ami reevolv problema cu ea ?

Autor: Mihai Popa Data: Joi, 31 August 2017 0 Raspunsuri
Ea ejakuliaza i fiecare noapte shi pa mini nu ma lasa sa ejakulez k ea.


 

Unde as putea sa gasesc shi eu o stapan frumoasa ?

Autor: David Data: Luni, 28 August 2017 7 Raspunsuri
As vrea o stapana frumoasa rau sa ma faca jucarioara ei sexuala 48 de ore din 24 de ore pe zi.
Sant nimfoman imi place sexul mult ii fac toate fanteziile, ii fac si fantezii biexuale daca imi cere, vreau sa fiu jucarioara ei sexuala pe care o foloseste de fiecare data cand vrea sex.
 
Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Sfarsit

Rezultate 1 - 10 din 5549Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.