Tag: pc » Tag-uri

am o problema cu sunetul la pc. (09-09-2015)
Am instalat win.... Xp sp 2 pack 3 si nu Ómi mai merge sunetul.

Puteti da un click? (27-09-2013)
Salut.

Puteti da un click pe urmatorul link? >--- http://splur.gy/r/Nl8sh/r/2CN83l2lxWhEste un link cu un Giveaway si chiar imi doresc sa castig.

Register - Enties - Etc... O sa vedeti cand intrati pe link.Ms. Funda pentru primul care da register.


Tableta Pc, merita? (25-04-2012)
buna! am vaut recent o reclama la o tableta pc cu sistem de operare google android 2.2 si as vrea sa stiu daca merita achizitia ei. Are ecran de 7 inch, procesor de 800 de mmghz, 256 ram si 4 gb memorie interna + slot pentru memory card. Mai are si 2 iesiri de usb si una pentru cablu de internet desi conexiunea la internet se poate face si prin wifi sau modem. Pretul ei era undeva la 400 de lei, deci nu ma refer la un ipad sau la o ableta samsung sau chestii d'alea scumpe branduite, pt ca din pacate nu imi pot permite momentan. Mie imi trebuie un deice cu care sa ma pot conecta la internet, pe care sa imi pot descarca diferite aplicatii , mess, facebook si sa imi pot citi mail urile cat si sa pot vedea fisiere word sau excel. Nu mai stiu acum link'ul ca sa va pot arata despre ce e vorba dar site'ul era ceva cu Eurodual.... si ceva . ro. Pt tableta asta aveau si o husa care odata conectata o facea sa arate ca un laptop mai mic...deci are cineva genul acesta de tableta si ma poate ajuta si pe mine cu cateva sfaturi? Multumesc anticipar

exista vreun joc despre jocuri? (23-01-2011)
M-am tot uitat pe net,dar n-am gasit un fel de tycoon despre jocuri video.Adica,este unul pentru Iphone,si eu cautam pt. computer.Ar fi fain sa fie un joc sa faci tu jocuri,adica sa le dai nume,sa te ocupi de vanzarea lor si cam asa ceva....merci!

vreau sa imi iau o placa video si nu stiu daca computerul o sa o recunoasca (27-04-2010)
deci placa mea de baza e asus P5S800-vm, si placa video actuala geforce 6200, 64 bit, 256 mb, agp8x, aceasta palca video am cumparato dupa ce am luat pc si am avut probleme pt k nu imi intra in palca de baza si a trebuit sa o schimb, acum cum aflu ce placa video pot cumpara si sa imi intre in palca de baza si a 2 intrebarare cum pot afla ce placi video imi suporta placa de baza... as vrea ce mai mare de la geforce k ex. 9, ar recunoasteo?

Tag-uri
Responsabilitatea privind informatiile si opiniile exprimate pe site-ul Raspunsuri.rol.ro apartine in exclusivitate utilizatorilor. Rol.ro nu poate fi facuta in niciun fel responsabila pentru continutul acestor mesaje. Continutul acestor mesaje nu reprezinta pozitia ROL.ro in legatura cu informatiile publicate.